Into the wild

2 nov

Denne film er min største anbefaling!!!

Jeg så den for første gang for ca. 14 dage siden og siden da har jeg set den 5 gange. For mig er det nok den mest inspirerende, rørende og livsbekræftende film.

Filmen handler om en und fyr Chris der føler sig fanget i et materialistisk samfund, især fordi hans forældre er meget pengegriske. Han beslutter sig derfor for at brænde hans penge og smide alt ud han har af materialistisk goder og tage ud i verden med kun en rygsæk med overlevelses-grej og en bog om hvilke planter man kan spise i naturen. Han efterlader endda sit navn bag sig og kalder sig selv for Alex Supertramp. Alex’ mål er at komme til Alaska, og han blaffer sig vejen dertil. På hans vej møder han en masse spændende mennesker og oplever utrolige ting.

Jeg vil ikke afsløre slutningen, for det er bare en film der skal ses. Det er endda en sand historie, hvilket kun gør den mere utrolig!

Det sjove med den her film er at når man har set den vil man sidde med en af to følelser, enten vil man føle en utrolig ensomhed ellers vil man føle en helt utrolig udlængsel, hvor man vil opleve det samme som ham – kan så sige at jeg føler hver gang det sidste! 🙂

Noget af det bedste med filmen er at Eddie Vedder har lavet musik til den. Hans album “Into the wild” er lavet til filmen, så musikken passer genialt til stemningen af filmen og det sætter bare prikken over i’et.

En kæmpe bonus med denne film er filmens hovedperson; Emilie Hirsch. Han er en utrolig skuespiller og så er han da også meget nem at se på, som I nok kan se: 😉

My absolut favorite movie is Into the wild. I saw it for the first time for about two weeks ago and I have already seen it 5 times. It’s an amazing and moving story about a man who leaves his materiel life for a life in the wild.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: