The help

12 mar

Source

For noget tid siden så jeg “The Help” eller “Niceville” og jeg har tænkt meget på den siden. Det er virkelig en film der får en til at tænke over hvor godt man egentlig har det, og hvor godt det er at tiden forandre sig, selvom der stadig er en masse ting at arbejde med. 🙂

Filmen tager sted i Jackson, Missipi i 1960.  Den handler om en ung dame ved navn Skeeter (Emma Stone), der vil være journalist. Hun begynder at lægge mærke til hvor dårligt hushjælpen bliver behandlet og beslutter sig for at interview nogle af dem, for at skrive en bog om deres historie.

Source 

Det er en meget rørendede, spændende og morsom historie. Man får et chok over at se hvordan hushjælpen blev behandlet i den tid. Jeg begyndte at tænke meget over hvordan mange af de forskelle der blev lavet dengang stadig eksistere den dag idag, nu er det bare ikke forskelle man gør åbenlyst som førhen.

Jeg vil anbefale enhver at se den, udover at historien er rigtig god, er skuespillerne i filmen helt utrolige. De leveree alle en fantastisk præstatation, især Octavia Spencer, som også vandt en Golden Globe for hendes flotte skuespil i filmen.

Source

The help is a wonderfull movie about the way african-americans where treated in the 1960’s.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: