About

Denne blog handler om mig!!!

Jeg er en kvinde 23 år. Jeg bor i Odense, i en lille et-værelses lejlighed med min skønne hund Tumle. Jeg er ved at læse til dansk – og engelsklærer.

Jeg ELSKER livet og selvom jeg snart burde blive voksen, føler jeg mig stadig til tider som et barn endnu, jeg griber enhver mulighed for at have det sjovt, derfor sørger jeg også for at have folk i mit liv, som er lige så “pjattet” som mig. 🙂 Jeg prøver så godt som muligt altid at være glad og se det positive i alting.

Jeg går meget op i film og musik. Nogle af mine yndlingsfilm er: Walk the line, Into the wild, The green mile, American History X, næsten alle Marvel film, The Notebook, Harry Potter, Ringenes Herre og mange mange flere…

Min musiksmag er meget spredt, jeg kan lide alt muligt forskelligt! Lige fra Heavy metal og rock til klassisk og pop. Nogle yndlings her er: LMFAO, Johnny Cash, Eddie Vedder, Creed, Bob Marley, DAD, David Grey, Queen og igen mange flere… 🙂

Udover det ser jeg også mange serier, som The Simpsons, How I met your mother, Glee, Desperate housewifes, Felicity, Sex and the city etc.

Jeg går ikke vildt meget op i mode, men jeg ELSKER tøj. Jeg elsker at have et kæmpe udvalg og kommer hver måned til at bruge for mange penge på det. Jeg har ikke nogen bestemt stil, jeg køber bare det jeg kan lide. 🙂

Jeg går også meget op i fotografering, jeg har et Nikon D70 spejl-refleks kamera. Jeg elsker at tage flotte billeder af naturen, min hund, mine venner og familie. Jeg har generelt altid et (af mine 6) kamera med mig.

Jeg vil derfor blogge om alt mellem himmel og jord!!!

This blog is about me and my life. I am 22 years old, I live in Odense, Denmark in a small apartment – with my small dog. I am studying to be an english and danish teacher. I LOVE life and enven though I should act like a grown-up, inside I am still a big baby, so I sorround myself with people who are like me. 🙂 I live music, movies and series. My blogs will be about everything and nothing!!!
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: